استارت آپ صنایع غذایی غذا:
استارت آپ (به انگلیسی: Startup یا Start-up) را به فارسی به شرکت نوپا ترجمه کردهاند.
اگر چه در تعریف استارت آپ بر این مسئله تاکیدی وجود ندارد که حتماً فعالیت آن در حوزه تکنولوژی یا فن آوری اطلاعات باشد، اما به دلیل اینکه بسیاری از استارت آپ ها در سالهای اخیر، حول این زمینهها شکل گرفتهاند، گاهی در تعریف استارت آپ به این مسئله هم اشاره میشود که استارت آپ باید در حوزه فن آوریهای نوین فعال باشد. استارت آپ یک کمپانی نوپا است که راهحلی نوین را برای یک مساله ارائه میکند؛ در حالی که تضمینی برای موفقیت کمپانی از طریق راه حل ارائه شده وجود ندارد.
بسیاری استارت آپ را فرهنگ نوینی برای اندیشههای نو و خلافیت برفراز ایدههای موجود میدانند که هدف از آن برطرف کردن مشکلات موجود در نقاط کلیدی است که به عنوان پاشنهی آشیل راهحلهای موجود شناخته می شوند.
آدورا چئونگ، موسس و مدیرعامل کمپانی هومجوی (Homejoy) که یکی از استارتآپهای مطرح ایالات متحده در سال ۲۰۱۳ بوده، در تعریف استارت آپ این مفهوم را با عنوان پنجره ی ذهن رو به آینده خوانده است. وی در این خصوص چنین اظهار نظر کرده است:
تاسیس یا پیوستن به یک استارت آپ به معنای یک تصمیم جدی برای جدا شدن از شرایط ایدهآل و پایدار به منظور دستیابی به رشد برقآسا و تلاش برای ایجاد موجی از تغییرات در مدت زمان کوتاه است.
استارت آپ صنایع غذایی Hello Fresh: تهیه مواد اولیه تازه و پیدا کردن دستور تهیه غذا، یکی از فرایندهای زمان بری است که آشپزی را سخت می کند. بنابراینُ شرکتی که مواد اولیه تازه را همراه با دستور پخت چند غذا به طور مرتب برای مشتری ها ارسال کند، ایده جالبی به نظر می رسد. استارت آپ Hello Fresh با تولید کیت های غذایی، مشکل تهیه مواد اولیه و پیدا کردن دستور پخت غذا را برای کاربرانش حل کرده است.
استارت آپ صنایع غذایى کوپیا :طبق آمار فائو، ١/٣ غذاى تولید شده در جهان به نحوى از انحا از بین مى رود. قطعا هزینه چنین اتلافى فقط مالى نیست، یکى از هزینه هاى چنین اتلافى هزاران انسان گرسنه در جهان است که آرزوى هر روزشان یک وعده غذاى قابل خوردن است. خوشبختانه استارت آپ هاى صنایع غذایى بسیارى در تلاشند که میزان این اتلاف را در کل چرخه تولید تا بشقاب غذاى افراد به حداقل برسانند. استارت آپ هاى صنایع غذایى مختلفى در این زمینه فعالند من جمله اسپیلر الرت و لین پت. اما یکى از جالب ترین روشها توسط استارت آپ صنایع غذایى کوپیا ارائه شده است. کوپیا در سال ٢٠١۶ توسط کوپل احمد تاسیس شده است. این استارت آپ صنایع غذایى جوان نرم افزارى طراحى کرده که نه تنها قادراست رونداتلاف مواد غذایى را دنبال کند و به مشترى اطلاع دهد بلکه با توجه به سابقه مصرف و در صورت تمایل مشترى لیست سازمانهاى عموما عام المنفعه و خیریه را در اختیار مشترى قرار مى دهد تا مواد غذایى که احتمالا به زودى فاسد و از بین مى رود در اختیار کسانى قرار گیرد که آن را مصرف مى کنند. بدین ترتیب، سازمانها پس از اطلاع، براى جمع آورى مواد غذایى از منزل یا محل کار و تجارت فرد (رستورانها، کافه و بیرون بر ها هم مى توانند مشترى این استارت آپ صنایع غذایى باشند) راهى مى شوند. این مواد خوراکى بصورت خام یا غذا در اختیار مراکز نگهدارى کودکان بى سرپرست، بى خانمانها و دیگر نیازمندان قرار مى گیرد.
استارت آپ صنایع غذایى اکیم (EKIM) : با ایده جالبى در همین زمینه در سال ٢٠١٢ تاسیس شد. خالقان این استارت آپ صنایع غذایى جوان ، سباسشن روورزو و سیریل همو باور دارند که ربات ها قادرند مشکلاتى از این دست را برطرف کنند. استارت آپ صنایع غذایى اکیم پس از هفت سال تلاش بى وقفه قرار است در سال ٢٠١٩ اولین رستوران کاملا اتوماتیک خود را در پاریس با نام پازى( PAZZI) افتتاح کند. در این فقط پیتزا به همراه نوشیدنى ، سالاد و دسر سرو مى شود. ربات هاى پیزالو، جلوى چشم مشترى سفارش وى را آماده مى کنند. به گفته خالقان این استارت آپ صنایع غذایى، در این رستوران بهترین پیتزاها با بهترین مواد غذایى و بهترین قیمت باسرعت و کیفیت غیرقابل رقابت ( از لحاظ دقت و پاکیزگى) سرو مى شود. پیتزا در رستوران، بیرون بر، و در فوت کورت ارائه مى شود.
ساخت این ربات ها از سال ٢٠١٢ آغاز شد و اولین مدل فول سایز آن در سال ٢٠١۴ تکمیل شد.
استارت آپ صنایع غذایی شوگرلوجیکس : یکى از استارت آپ هاى صنایع غذایى جوان است که موفق به تولید نوعى قند طبیعى شده که خوردن مقادیر زیادی از آن نه تنها ضررى براى سلامت ما ندارد بلکه حتى سبب ارتقا سلامت عمومى ما نیز مى شود. البته این قند فاقد طعم است. آنها موفق به شناسایى نوعى قند بدون ضرر در شیر مادر شده اند که مکانیسم جالبى دارد. این قند به مقدار اندکى در شیر مادر وجود دارد که سبب حفظ محیط مناسب براى رشد باکترى هاى خوب مى شود.
این قند از طریق تخمیر باکترى بدست مى آید و در واقع منبع تعذیه براى سلولها نیست. بلکه در طبقه بندى پریبیوتیک قرار مى گیرد. پریبیوتیک ها غذاى اصلى باکترى هاى خوب یا پروبیوتیک هاى دستگاه گوارش هستند. بدین ترتیب جمعیت باکترى هاى خوب بسیار بیشتر از باکترى هاى بد مى شود که ماده سمى تولید مى کنند که سبب بیمارى هاى تورمى مانند IBS مى شود. در نهایت این ارتقا سیستم گوارش، سیستم ایمنى و اعصاب را قویتر و از بسیارى از بیمارى ها جلوگیرى مى کند. از سوى دیگر این پریبوتیک بطور انتخابى به باکترى هاى بد حمله و آنها وا از بین مى برد. علاوه بر آن این قند جالب سبب اضافه وزن نمى شود.
این محصول مى تواند در غذا و محصولات خوراکى مکمل نوزاد و نیز مکمل ها و محصولات پروبیوتیک بزرگسالان و حتى بصورت نوشیدنى ارائه شود.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
معرفی استارت اپ های متحول کننده صنعت غذا ??
آتین : کلینیک تخصصی حقوق تجاری و مالکیت صنعتی
انواع دعاوی قضایی در حوزه تجارت و کسب و کار
تنظیم و ویرایش انواع قرارداد
ثبت ، انتقال ، دعاوی قضایی در حوزه اختراع ، علامت و لوگو ، طرح صنعتی
ثبت انواع شرکت و صورت جلسه تغییرات
مهارت ما; حق تجارت شماست …
با ما همراه باشید …
۰۹۱۹۰۲۳۱۷۳۰
۰۹۹۱۵۹۱۵۴۳۵